Bancuri - Animale

Motanul

Un motan se plimba pe camp.
O vaca il intreaba:
-Asa mic si deja ti-a crescut mustata?
-Si tu asa mare si tot fara sutien.


Lupul si scufita

Scufita rosie se duce so vada pe bunica cand deodata vede pe lupul rau in spatele unui tufis:
- Oh ! Ce ochi mari ai. Si lupul pleaca fara sa zica nimic. Mai departe pe drum scufita rosie vede acelasi lup ascuns dupa un pom:
- Oh ! Ce urechi mari ai si lupul fuge din nou.
Un pic intrigata de acest comportament scufita rosie isi continua drumul. Dupa 2 km revede lupul ascuns de data asta dupa o borna kilometrica.
- Oh ! Ce dinti mari ai la care lupul incepe sa urle:
- Poti sa ma lasi odata in pace sa fac caca linistit?


Maimuta inteligenta

Un barbat intra intr-un magazin de animale si incepe sa se plimbe printre custi. Merge el ce merge si vede intr-o cusca o maimuta care costa 5.000$. Uimit se duce la vanzator: -Domnule...ce stie maimuta asta sa faca pentru cei 5.000$? -Pai STIE Windows95, 98, 2000, stie Word, C++,Visual Basic si stie sa se joace la calculator! . -Hmm...buna maimuta! Pleca el sa se mai plimbe si vede intr-o cusca o maimuta care costa 10.000$. - Ce stie domne maimuta asta sa merite 10.000$? - Pai stie Linux, Unix, Corel, C++, Autocad... - Oau! Nici eu nu stiu toate astea....merita cu adevarat! Se mai plimba el ce se mai plimba si vede intr-o cusca o maimuta cu 20.000$. Neincrezator il intreaba pe vanzator: -Dar maimuta asta ce stie? -Nu am vazut-o facand nimic...dar celelalte 2 ii zic Project Manager.


Metoda logica de vanat iepuri:

-Materiale necesare: o caramida, un morcov si un pumn de piper.
-Mod de operare: Te duci in padure si pui caramida intr-un loc deschis, unde poate fi observata cu usurinta. Peste caramida asezi morcovul, iar peste morcov presari piperul. Apoi, te ascunzi in desis. Iepurele vine, vede morcovul, da sa-l manance, inspira piperul, stranuta si se da cu capul de caramida!


Roman in SUA la ZOO

Un roman pleaca in SUA pentru a se angaja. El gaseste de lucru la o gradina zoologica. Trebuia sa poarte in fiecare zi un costum de maimuta. Intr-o zi, cade din greseala in cusca unui leu. Inspaimantat, incepe sa tipe:
- Ajutooooooor!
La care leul ii spune:
- Taci mai ca ne pierdem slujba.


Proiectul cocosului

In curtea taraneasca, una dintre gaini a ouat un ou de jumatate de kilogram.
- Ne spui si noua cum ai reusit? o intreaba celelalte gaini.
- Secret de familie.
- Proiecte pe viitor?
- Voi oua un ou de un kilogram.
Il intreaba si pe cocos cum au reusit.
- Secret de familie.
- Si care-ti sunt proiectele pe viitor?
- Sa pocesc mutra strutului.

Intrebare: Cum canta cucu' in America ?
Raspuns: With, with .. with with!

Intrebare: De ce nu pot lucra pisicile la calculator?
Raspuns: Pentru ca sunt prea atente cu prinderea mouse-ului!

Intrebare: De ce cotcodaceste gaina cand se oua?
Raspuns: E bucuroasa ca nu a ramas insarcinata.


Papagalul obraznic

Un om avea un papagal care injura. Intr-o zi exasperat, il inchide in camara. Nimic, numai porcarii ii ieseau pe gura papagalului. Il inchide in sifonier. Si mai rau. Il inchide in congelator. Dupa un minut tace. Deschide omul usa congeletorului. Papagalul zice: "Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile provocate, va asigur insa ca nu se vor mai repeta!" Omul sa cada pe spate, nu-i venea sa creada. Tot papagalul: "Apropo... doar asa, de curiozitate; gaina cu ce-a gresit?"


Te crezi inteligent? Click aici si afla:

2 comentarii: